Algemeen

Als er garantie is op een product staat dit duidelijk aangegeven op de productpagina. Als je product binnen de garantieperiode kapot gaat door een fabricagefout is de reparatie of vervanging gratis.

Al onze riemen worden geproduceerd met top kwaliteit leer. Alhoewel er rekening gehouden is met een zo kort mogelijk break-in periode kan het voorkomen dat een nieuwe riem stug is waardoor de buckle niet volledig sluit zonder de juiste spanning op de riem. Dit is normaal door de kracht van het leer!

Met een nieuwe lever belt is het noodzakelijk om de buckle op de juiste positie te bevestigen zodat er voldoende abdominale druk op de riem is. Als de belt te los zit kan het zijn dat de buckle niet gesloten blijft. Dit is op te lossen door de buckle 1 of 2 gaatjes te verschuiven zodat de riem strakker zit. Na de break-in periode kan de buckle weer verplaatst worden.

Klik op deze link om onze blog te lezen over het dragen van een lifting belt.

Onze klantenservice is telefonisch en per e-mail bereikbaar. Op werkdagen streven we er naar om binnen 24 uur te reageren op al je vragen via ons emailadres info@barbelts.com.

Met volle trots worden al onze artikelen ontworpen in Nederland. Ons in-house ontwerpproces waarborgt aandacht voor elk detail en biedt kwaliteitscontrole gedurende het gehele proces.

Als merk zijn we geprezen voor het leveren van hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen.

Barbelts onderscheidt zich als merk door de combinatie van top kwaliteit producten, betaalbaarheid en een uitstekende klantenservice.

Ja. Het is mogelijk je bestelling bij ons magazijn op te halen, dit kan alleen op afspraak na contact met de klantenservice.

Afhaaladres:
Barbelts
Coenecoop 83B
2741PH Waddinxveen
Nederland

Verzending

Bestellingen in Nederland & België worden altijd gratis verzonden. Voor bestellingen uit andere landen worden kosten in rekening gebracht.

Indien de bestelling geplaatst is voor 23:59 doen wij er samen met PostNL alles aan om je bestelling de volgende werkdag thuis te bezorgen. Bestellingen geplaatst op vrijdag voor 23:59 worden zaterdag bezorgd. Bestellingen geplaatst op zaterdag en zondag (voor 23:59) worden op maandag bezorgd.

Heeft u de eerst volgende werkdag en minimaal 24 uur na uw bestelling nog geen track & trace ontvangen? Neem contact op met de klantenservice en wij zullen zo snel mogelijk de status van de bestelling controleren.

Retouren

Retourneren is eenvoudig en snel te regelen door hier te klikken.

Vul je ordernummer en emailadres in en start het retourproces. Het ordernummer is te vinden in de orderbevestigingsmail en op de pakbon (bijvoorbeeld: 30500, 31250).

Retourneren en ruilen is gratis in Nederland, België en Duitsland.